HOCHEI: Astăzi debutează Carpathian Junior Hockey League, Galați 2018

62
Cel mai important turneu de hochei juvenil desfășurat în Galați, Carpathian Junior Hockey League (CJHL) debutează astăzi la Galați. De joi până duminică echipe de juniori sub 18 ani din România, Ucraina, Polonia, Slovacia, dar și din Statele Unite ale Americii vor evolua pe gheața patinoarului Dunărea în cea de patra rundă din Carpathian Junior Hockey League, competiție rezervată juniorilor sub 18 ani. 
Turneul de la Galați are programat debutul joi, de la ora 17.00, cu jocul dintre MSKM Trebisov, Slovacia, și Sdyusshor Harkov, Ucraina.  De la ora 18.30, în aceeași zi, juniorii de la Gladiators Dunărea Galați vor susține primul meci din cadrul turneului contra celor de la HK Halycké Levy Novojavorivsk, Ucraina. 
Vineri, 23 martie, meciurile vor începe de la ora 9.00, cu disputa dintre MSKM Trebisov, Slovacia, și STS Sanok, Polonia. ”Gladiatorii” vor susține două meciuri vineri, de la ora 11.40, vor juca cu cei de la Sdyusshor Harkov, iar de la ora 16.40, vor întâlni americani de la EC Spartans, meci ce se va disputa în afara competiției CJHL.

Ziua de hochei de sâmbătă va debuta de la ora 8.30, cu jocul
dintre HK Halycké Levy Novojavorivsk și Sdyusshor Harkov. Cei de la
Dunărea Gladiators vor susține alte două jocuri. De la ora 11.10, gălățenii vor juca cu polonezii de la STS Sanok, iar de la ora 14.50, vor întâlni slovacii de la MSKM Trebisov. 
În premieră pentru Carpathian Junior Hockey League la turneul de la Galați va participa o echipă din Statele Unite ale Americii, East Coast Spartans Boston. Americanii au statut de invitați în cadrul turneului și vor susține câte un joc cu fiecare dintre echipele prezente la Galați. Primul meci al americanilor la Galați este programat pentru vineri, 23 martie, de la ora 10.20, cu cei de la HK Halycké Levy Novojavorivsk, Ucraina, de la ora 14.00, americanii vor juca cu polonezii de la STS Sanok, urmând ca de la ora 16.40 să întâlnească cu ”gladiatorii” de la Dunărea. Sâmbătă, 24 martie, EC Spartans va juca alte două meciuri de la ora 9.50, cu cei de la   MSKM Trebisov, iar de la ora 13.30, ”spartanii” din Boston vor juca cu cei de la Sdyusshor Harkov.
Turneul de la Galați va avea un sistem de desfășurare diferit față de precedentele rotații din acest sezon. Cele cinci echipe implicate în turneu vor juca meciurile după sistemul fiecare cu fiecare, urmând ca apoi să joace meciurile pentru stabilirea clasamentului final al turneului. Fazele finale ale turneului sunt programate sâmbătă, după ora 17.30, și duminică.  Meciurile de la CJHL U 18 Galați se vor disputa pe parcursul a două
reprize a câte 20 de minute. Programul complet al turneului de la Galați aici, organizatorii și-au manifestat intenția de a transmite jocurile în direct pe youtube aici.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal