HOCHEI: Dunărea s-a impus în primul meci din ”play – out” cu Sportul

29
Hocheiștii de la Dunărea au câștigat primul meci cu Sportul Studențesc din seria pentru stabilirea locurilor 5 – 6, ”play – out”, în Campionatul Național de Seniori. Echipa gălățeană s-a impus cu scorul 10 – 5 și trebuie să câștige și jocul de duminică, de la ora 11.00, pentru a încheia pe locul cinci. 
După o primă repriză încheiată cu scorul 3 – 0, Dunărea și-a securizat victoria în partea secundă, câștigată cu scorul 3 – 1, iar ultima treime a fost cedată cu scorul 3 – 4. Andriy Butochnov a marcat trei dintre golurile gălățenilor, Mykola Kolyada a marcat de două ori, iar Hildebrand Szabolcs, Donatas Kumeliauskas, Vladimir Romanenko și Lorincz Levente au marcat câte un gol. Sportul a marcat prima oară la scorul 6 – 0 pentru Dunărea, 6 – 1 fiind și scorul după două reprize. În debutul ultimei treimi cei de la Sportul au marcat de trei ori consecutiv, golurile ”studenților” au mai animat primul meci din seria celor fără miză din finalul sezonului pentru Dunărea. 
Dunărea: Alexandru Bogdan Popa – portar; 
Vladimir Romanenko, Elod Antal – Valentin Aleksiuk, Ciprian Țapu – Pal Zsombor, Orban Szilard – fundași; 
Donatas Kumeliauskas, Sergi Chernenko, Anton Cristian Popa – Andriy Butochnov, Anton Butochnov, Mykola Koliada – Szocs Szabolcs, |Lorincz Levente, Hildebrand Szabolcs – atacanți, Arnold Laszlo – rezervă. 
Cristi Munteanu și Vitali Donika – antrenori.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal