HOCHEI: Joi, la Patinoarul Dunărea, va debuta turneul patru din CJHL U 18

40

Al patrulea, și ultimul, turneu din actuala ediție a Carpathian Junior Hochey League (CJHL) U 18 se va disputa între 22 și 25 martie, la Galați, Patinoarul Dunărea. Turneul de la Galați va fi special, la reuniunea de la Patinoarul Dunărea vor participa, în premieră, cu statut de invitați, americanii de la East Coast Spartans Boston, în schimb de la turneu vor lipsi slovacii de la HK Mládež Michalovce, liderul din CJHL U 18, dar și cehii de la Brumov-Bylnice. 
Turneul va debuta joi, 22 martie, de la ora 17.00, cu jocul dintre MSKM Trebisov, Slovacia, și Sdyusshor Harkov, Ucraina. În aceeași zi, de la ora 18.30, Gladiators Dunărea Galați  va juca cu cei de la HK Halycké Levy Novojavorivsk, Ucraina. Vineri, 23 martie, meciurile vor începe de la ora 9.00, cu disputa dintre MSKM Trebisov și STS Sanok, Polonia. ”Gladiatorii” vor susține două meciuri joi, de la ora 11.40, vor juca cu cei de la Sdyusshor Harkov, iar de la ora 16.40, vor întâlni americani de la EC Spartans, meci ce se va disputa în afara competiției CJHL.
Ziua de hochei de sâmbătă va debuta de la ora 8.30, cu jocul dintre HK Halycké Levy Novojavorivsk și Sdyusshor Harkov. Cei de la Dunărea Gladiators vor susține alte două jocuri. De la ora 11.10, gălățenii vor juca cu polonezii de la STS Sanok, iar de la ora 14.50, vor întâlni slovacii de la MSKM Trebisov.
Ca urmare a absenței celor două echipe turneul de la Galați va avea un sistem de desfășurare special. După ce echipele vor juca fiecare cu fiecare, se vor disputa meciurile din play-off, (sferturi, semifinale, finala), după rezultatele înregistrate în turneul de la Galați. Meciurile de la CJHL U 18 Galați se vor disputa pe parcursul a două reprize a câte 20 de minute. Programul complet al turneului de la Galați aici.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal