Liga a IV-a revine în weekend cu derby-ul Unirea Braniștea – Zimbrul Slobozia Conachi

6
Primul eșalon fotbalistic județean, Liga a IV-a, revine în finalul săptămânii cu meciurile din etapa a 14 -a, prima din retur. Capul de afiș al etapei este derby-ul dintre Unirea Braniștea, campioana de toamnă, și Zimbrul Slobozia Conachi, echipă aflată la doar un punct în spatele liderului. Primul derby al returului este programat să se dispute duminică, 11 martie, cu începere de la ora 12.00, pe terenul din Braniștea. 
Prima etapă din retur va fi deschisă sâmbătă, 10 martie, cu două jocuri. De la ora 12.00, pe terenul Comunal din Schela, Agrostar Tulucești va juca cu cei de la Avântul Vânători, iar de la ora 13.00, Quantum Club Galați va primi replica, pe stadionul Siderurgistul, concitadinei CSU ”Dunărea de Jos”. Celelalte jocuri din prima etapă a returului se vor disputa duminică, 11 martie, de la ora 12.00, după programul: Viitorul Umbrărești – Gloria Ivești, Victoria Independența – Avântul Drăgănești, Viitorul Costache Negri – Juventus Toflea. 
Înaintea returului patru echipe se luptă cu șase reale de a câștiga Liga a IV-a gălățeană. Unirea Braniștea conduce cu 31 de puncte din 12 jocuri, CSU ”Dunărea de Jos” și Zimbrul Slobozia Conachi sunt la un punct în spate, 30 de puncte, iar plutonul favoriților este închis de Gloria Ivești, locul patru 28 de puncte.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal