Oțelul și Metalosport joacă acasă în etapa a 18-a din Liga a III-a

13

În campionatul Ligii a III-a sunt programate să se dispute vineri și sâmbătă, 16 – 17 martie, jocurile din etapa a 18-a, a doua etapă din retur, rundă în care vor juca dor două dintre cele trei echipe rămase în competiție. Sâmbătă, 17 martie, de la ora 15.00, pe stadionul Dunărea, ultima clasată Metalosport va  juca cu cei de la AFC Odorheiu Secuiesc. Metalosport este ultima în seria I din Liga a III-a – 8 puncte, în timp ce harghitenii sunt pe locul 12 în clasament cu 10 puncte. 
Ultimul meci al etapei a 18-a este programat să înceapă de la ora 17.30, pe stadionul Oțelul. Echipa suporterilor gălățeni, Suporter Club Oțelul, va primi replica celor de la CSM Focșani. Pentru a continua cu șanse de promovare în eșalonul superior gălățenii nu mai au voie să facă pași greșiți, după remiza de etapa trecută de la Odorheiu Secuiesc. În clasamentul serie I din Liga a III-a SC Oțelul este pe locul patru, 30 de puncte, 15 jocuri, patru puncte mai puțin decât liderul, în timp ce echipa din Focșani este pe locul zece cu 18 puncte. 
Cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Sporting Liești va sta în etapa din acest weekend, dar va câștiga cu 3 – 0. Echipa din Liești trebuia să joace derby-ul județean cu Avântul Valea Mărului, dar cu echipa din Valea Mărului s-a retras din competiție în pauza dintre tur și retur Sporting Liești va câștiga jocul la ”masa verde” cu scorul 3 – 0.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal