RUGBY: RCM Galați începe sâmbătă returul

19

Divizia Națională de Seniori revine la finalul acestei săptămâni cu meciurile din prima etapă a returului. Gruparea gălățeană Rugby Club Municipal va juca în prima etapă din retur pe teren propriu, stadionul ”Municipal”, Gloria de lângă Autogară, sâmbătă, 17 martie, de la ora 14.00, cu cei de la SCM Gloria Buzău – viceliderul DNS.

Returul este abordat de gruparea gălățeană de pe locul șase în Divizia Națională de Seniori cu 11 puncte din șapte jocuri, în timp ce prima adversară din retur, Gloria Buzău, este pe locul doi cu 25 de puncte din șapte jocuri. 
 

După jocul cu viceliderul  RCM Galați va juca în prima deplasare din retur, 24 martie, la Petroșani, cu Știința.  În finalul lunii martie, sâmbătă, 31 martie, gălățenii vor reveni pe teren propriu unde vor primi replica celor de la RC Bârald. După două săptămâni de pauză, la 14 aprilie, la Galați va juca liderul ligii secunde, Tomitanii Constanța, iar până la finalul lunii aprilie gălățenii vor juca două meciuri consecutive în deplasare. Prima dată, sâmbătă, 21 aprilie, RCM Galați se va deplasa la Arad, pentru jocul cu cei de la CSU AV, iar peste o săptămână echipa gălățeană va juca pe terenul celor de la CS Năvodari. Sezonul regulat va fi încheiat de echipa gălățeană cu un joc  pe teren propriu, 5 mai, în compania celor de la Bucovina Suceava. La finalul sezonului regulat echipele clasate pe locurile 1 – 4, vor juca în semifinale, play-off, în timp ce ocupantele locurilor 5 – 8 vor juca în play-out.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal