Sâmbăta eșecurilor în sportul gălățean

11

Sâmbătă plină pentru iubitorii sportului gălățean, cinci dintre echipele angrenate în competițiile naționale au susținut noi jocuri în competițiile în care sunt angrenate, iar bilanțul zilei este patru înfrângeri și o remiză. 

”Panterele negre” – eliminate din Cupă după loviturile de departajare 

Prima dată echipa feminină FC Universitatea a ratat dramatic calificarea în faza următoare a Cupei după ce a pierdut cu scorul 2 – 5, jocul cu echipe de prima ligă Fair Play București. La pauză și la finalul timpului regulamentar, cele două echipe se aflau la egalitate, scor 1 – 1, echipa oaspete și-a asigurat calificarea după ce s-a impus cu scorul 4 – 1 la loviturile de departajare. 

RCM Galați, replică bună în fața viceliderului

Rugby Club Municipal a debutat sâmbătă în returul ligii secunde, Divizia Națională de Seniori. Gruparea gălățeană a oferit o replică bună viceliderului SCM Gloria Buzău, dar a pierdut cu scorul 9 – 29. Toate cele nouă puncte ale gălățenilor au fost marcate de Gabriel Partenie, din trei lovituri de pedeapsă. 

Metalosport a reușit ce n-a reușit Oțelul

Ce nu au reușit cei de la SC Oțelul, să marcheze în poarta harghitenilor de la AFC Odorheiu Secuiesc, au făcut-o cei de la Metalosport. Ultima clasată din seria I, Liga a III-a, a pierdut, scor 1 – 6, jocul de pe teren propriu cu AFC Odorheiu Secuiesc. Cu o etapă înainte SC Oțelul a remizat, scor 0 – 0, chiar cu echipa în poarta căreia Metalosport a marcat abia al treilea gol al sezonului 

Oțelul a remizat la zero cu CSM Focșani și se îndepărtează de promovare

La prima apariție în fața propriilor suporteri SC Oțelul a remizat, scor 0 – 0, pe teren propriu cu o altă echipă în eșalonul trei, CSM Focșani. Este al doilea 0 – 0 consecutiv al SC Oțelul, iar ecartul față de liderul seriei Aerostar Bacău este acum de șase puncte. 

Phoenix a avut +23, dar a pierdut în ultima secundă cu campionii 

Exilați în Arena de Baschet din Capitală baschetbaliștii de la Phoenix au ratat de puțin o nouă victorie de prestigiu în LNBM. Gălățenii au pierdut cu scorul 73 – 76, jocul cu campioana U BT Cluj – Napoca. Phoenix a avut chiar și 23 de puncte avans, dar campionii au revenit și au marcat punctele victoriei pe sirenă, în ultima secundă a jocului. 

 

 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal