Unirea Braniștea își recunoaște înfrângerea din derby. ”Cei de la Slobozia Conachi au fost mai buni”

45

Liga a IV-a Galați, primul eșalon fotbalistic județean, a revenit în forță la finalul săptămânii trecut cu un prim derby la vârf. Campioana de toamnă, Unirea Braniștea a primit pe teren propriu replica celor de la Zimbrul Slobozia Conachi, echipă ce ocupa locul trei înaintea primei etape din retur. Derby-ul dintre cele două echipe implicate în lupta la titlu a fost câștigat net de echipa din Slobozia Conachi cu scorul 3 – 0.

Antrenorul de la Unirea Braniștea, Costache Bunga, recunoaște superioritatea echipei din Slobozia Conachi din derby: ”A fost un meci mai slab făcut de echipa noastră. Cei de la Zimbrul Slobozia Conachi au fost mai buni. Am început meciul încrezători, apoi arbitrul ne-a refuzat o lovitură de la 11 metri clară, văzută de toată lumea numai de centralul Macovei nu, după care ei au marcat, dar jocul nostru a fost slab”, ne-a spus antrenorul echipei din Braniștea. 
După derby-ul cu cei de la Slobozia Conachi pentru Unirea Braniștea urmează un alt derby, la Ivești, pe stadionul ”Nicu Nour” cu cei de la Gloria. ”Următorul meci îl vom juca la Ivești, cu Gloria, un nou derby. Noi sperăm să câștigăm cele trei puncte, orice meci noi îl abordăm la victorie”, ne-a spus antrenorul de la Unirea Braniștea, Costache Bunga.  
Jocul cu Zimbrul Slobozia Conachi a fost început de Unirea Braniștea cu formula: Pascal – Răileanu, Pătrașcu, Marin, Ghibrigiu, Bursuc, Gheorghță Fănuț, Aldea, Ciotîrcă, Sârbu, Ionel Cristea. Rezerve: Gheorghiță Gabriel, Marin, Vlad, Nedelcu C. Antrenor: Costache Bunga.  După înfrângerea din derby Unirea Braniștea a coborât pe locul trei în clasamentul la zi din Liga a IV-a Galați cu 31de puncte din 13 jocuri. În Liga a IV-a conduce CSU ”Dunărea de Jos”, 33 de puncte la egalitate cu echipa de pe locul doi Zimbrul Slobozia Conachi, iar ”careul de ași” este închis de Gloria Ivești  cu 29 de puncte. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal