Victorie 13 – 2 pentru United cu Muncitorul Reșița

21
Înaintea celor două dueluri de foc din finalul sezonului regulat, cu FK Odorheiu Secuiesc și Informatica Timișoara, vicecampionii de la United au jucat pe teren propriu cu Muncitorul Reșița, una dintre echipele ce vor juca în play-out după cele 18 etape din faza I a primei ligi de futsal. Veniți la Galați cu o rotație scurtă reșițenii au fost victime sigure în fața băieților lui Vitor Hugo Costa, iar jocul a fost câștigat de United cu scorul 13 – 2, la pauză 7- 2. 
Internaționalul moldovean Andrian Lașcu a marcat patru printre goluri, Octavian Cireș a reușit o triplă,  Vasile Boubătrân și Cosmin Petică au marcat câte o dublă, Constantin Burudjel și Bogdan Covaci au completat lista marcatorilor cu câte un gol.

United: 

Welington Silva de Oliveira, Ionuț Păduraru, Răzvan Cătinean – portari; 

Octavian Cireș, Bogdan Covaci, Andrian Lașcu, Constantin Burdujel;  


Ovidiu Tudose, Vasile Boubătrân, Andrei Apostol, Viorel Cojoc;

Bogdan Covaci, Cosmin Petică, Mihai Boșneagă;

Antrenor: Vitor Hugo Costa.

Cu 37 de puncte din 17 jocuri United a urcat pe locul trei în clasamentul la zi din Liga I, echipa gălățeană poate rămâne pe locul trei dacă Imperial Miercurea Ciuc va învinge FK Miercurea Ciuc în jocul de duminică, 11 martie. Pentru United urmează jocul de pe terenul celor de la FK Odorheiu Secuiesc, luni, 19 martie, urmând ca sezonul regulat să fie încheiat de gălățeni cu jocul de pe teren propriu cu Informatica Timișoara, 7 aprilie.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal