Vitor Hugo Costa, despre victoria cu Reșița: ”Am vrut să dau minute juniorilor și celor care evoluează mai puțin”

49
Vicecampionii de la United au obținut recent o nouă victorie, cea de a 12 – a în actuala ediție a Ligii I. Gălățenii s-au impus cu scorul 13 – 2, în fața celor de la Muncitorul Reșița. În jocul cu echipa din Reșița în rotația gălățenilor s-au aflat trei jucători proveniți de la echipa de juniori sub 19 a clubului, Cosmin Petică, Matei Boșneagă și Robert Crișan, primul dintre ei a izbutit chiar o dublă în jocul cu Reșița. 
Antrenorul de la United, portughezul Vitor Hugo Costa, a declarat că jocul cu echipa din Reșița a fost prilejul perfect să ofere șanse să joace și jucătorilor tineri din lot sau celor care au evoluat mai puțin până acum. ”Am vrut să văd reacția echipei. Băieții s-au antrenat bine în cursul săptămânii, am făcut treabă bună, dar la meci este altceva. Sunt mulțumit de  băieți, am vrut să dau minute juniorilor și celor care evoluează mai puțin, și a ieșit bine”.

După victoria din meciul cu echipa din Reșița, dar și înfrângerea celor de la FK Odorheiu Secuiesc la Miercurea Ciuc, United a urcat pe locul trei în Liga I cu 37 de puncte din 16 jocuri, la cinci puncte în spatele liderului Autobergamo Deva. Din sezonul regulat mai sunt de disputat două etape, iar United va juca luni, 19 martie, de la ora 18.00, pe terenul celor de la FK Odorheiu Secuiesc, urmând ca prima parte a campionatului să fie încheiată cu jocul de pe teren propriu cu cei de la Informatica Timișoara, în jurul datei de 7 aprilie.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal