VOLEI: Arcada înfruntă sâmbătă campioana, în primul meci din faza a II-a din Divizia A1

2
Echipa de volei masculin Arcada Galați are programat sâmbătă, 3 martie, de la ora 17.00, debutul în faza a II-a din Divizia A1. Ca urmare a clasării pe locul trei la finalul primei faze echipa gălățeană va juca în grupa valorică 1 – 6 alături de echipele clasate pe primele șase locuri la finalul sezonului regulat. 
În prima etapă din grupa valorică 1 – 6 echipa gălățeană va juca pe teren propriu, Sala Sporturilor Dunărea, cu cei de la Volei Municipal Zalău – campioana României. Gălățenii abordează partea de campionat în care se decide titlul cu 52 de puncte, la șapte puncte în spatele liderului Steaua București. Primii adversari din faza a II-a, play-off, vor fi campionii României, Volei Municipal Zalău. Echipa sălăjeană, pregătită de precedentul antrenor de la Arcada, bulgarul Nikolay Jeliazkov, abordează jocurile din play-off de pe locul patru cu 43 de puncte. 
Arcada și VM Zalău sunt la a patra întâlnire în acest sezon, precedentele trei jocuri s-au încheiat cu scorul 3 – 1. În deschiderea sezonului Arcada a învins echipa din Zalău în Supercupa României, meciul tur, de la Galați, s-a încheiat cu victoria gazdelor, în timp ce sălăjenii s-au impus în jocul de la Zalău, chiar jocul de debut al lui Jeliazkov pe banca echipei campioane.  Jocul de sâmbătă din Polivalentă va fi arbitrat de bucureștenii Bogdan Stoica – arbitru A1 și Benone Vișan – arbitru A2.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal