VOLEI: Arcada a urcat pe locul doi în grupa 1 – 6 după victoria de la Zalău

29
Echipa de volei masculin Arcada Galați a debutat cu o victorie în returul grupei valorice 1 – 6 din Divizia A1. Gălățenii au jucat pe terenul campionilor de la Volei Municipal Zalău și s-au impus în prelungiri, scor 3 – 2. 
Arcada a început meciul mai bine și a câștigat primul parțial cu scorul 25 – 18. După un început de set echilibrat 3 – 3, 8 – 8, 13 – 13, gălățenii au preluat conducerea la al doilea timp tehnic de odihnă, scor 18 – 16, avantajul a fost menținut până la finalul setului câștigat cu scorul 25 – 18. Setul secund a fost cedat fără drept de apel de gălățeni, scor 25 – 14, în timp ce în al treilea parțial gălățenii au cedat cu scorul 25 – 22, după un parțial condus de echipa gazdă. Meciul a fost împins în setul decisiv după victoria gălățenilor, scor  25 – 19, din setul patru. Doar debutul setului patru s-a jucat sub semnul echilibrului, gălățenii au preluat conducerea 6 – 8, și s-au menținut la conducere, scor 16 – 10, 21 – 15. Setul decisiv a fost început de gazde cu un parțial 3 – 0, Arcada a egalat, însă la timpul tehnic de odihnă Zalăul avea avantaj de două puncte, scor 8 – 6. În finalul setului decisiv, după mai multe egalități,  Arcada a beneficiat de prima minge de meci, salvată de zălăuani care au trecut în avantaj, scor 15 – 14, cu minge de meci. Arcada a salvat mingea cu care zălăuanii își adjudecau punctul în plus, după care au trecut în avantaj și au fructificat a doua șansă de a închide meciul. 
După victoria de la Zalău Arcada a urcat pe locul doi în clasamentul la zi din Divizia A1 cu 64 de puncte din 27 de jocuri, trei puncte în spatele liderului Tricolorul Ploiești, un punct mai mult decât echipa de pe locul trei Steaua București. Pentru Arcada urmează două jocuri pe teren propriu, prima dată joi, 5 aprilie, de la ora 19.00, gălățenii vor juca restanța cu Steaua, urmând ca în jurul datei de 14 aprilie să joace cu CSM București.     

Cu 20 de puncte reușite Adrian Gontariu a fost omul meciului. Pentru Arcada au mai punctat: Bala 17p, Kovacevic 14p, Rangel 11, Spânu 10p, Filippov 2p, Despotovski 2p, 

    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal