VOLEI: Victorie în prelungiri pentru Arcada în derby-ul de la Ploiești

9

 Marian Bala a servit doi ași în finalul meciului cu care a asigurat victoria gălățenilor

Echipa de volei masculin Arcada Galați a obținut o victorie importantă în lupta pentru titlul din Diviza A1. Gruparea gălățeană a jucat la Ploiești, cu Tricolorul, și s-a impus cu scorul 3 – 2, după un meci echilibrat cu mai multe răsturnări pe tabelă. Victoria echipei gălățene a fost adusă de Marian Bala cu doi ași în 
Gălățenii au început mai greu meciul și au pierdut primul set cu scorul 19 – 25 (8 – 7, 13 – 16, 17 – 21). Și al doilea parțial a fost început mai greu de gălățeni, Steaua a început setul la conducere, 8 – 5, 16 – 14, gazdele au avut chiar trei mingi de set, scor 24 – 21, salvate de Arcada, gălățenii au întors soarta setului și au avut o primă minge de set, iar după mai multe momente de echilibru s-au impus în parțial cu scorul 30 – 28. După revenirea din setul doi gălățenii au triumfat în a treia secvență a  jocului cu scorul 25 – 19 (8 – 7, 16 – 9, 21 – 14), și au trecut la conducere scor 2 – 1. Ploieștenii au revenit în joc după setul patru, câștigat cu scorul 25 – 19 (8 – 5, 16 – 9, 21 – 16), iar meciul a fost trimis în setul decisiv. Arcada a intrat bine în setul cinci și a condus cu scorul 8 – 5, Tricolorul a egalat la 9, după care au urmat mai multe momente de echilibru în joc. La scorul 14 – 14, Arcada a egalat cu după un atac al lui Marian Bala, tunarul gălățenilor a urmat la serviciu, a servit doi ași cu care a asigurat două puncte în jocul de la Ploiești pentru echipa gălățeană. 
În clasament, după victoria de Ploiești, Arcada este pe locul trei cu 59 de puncte din 25 de jocuri, iar etapa viitoare sâmbătă, 24 martie, va juca pe teren propriu cu SCMU Craiova, meciul va conta pentru ultima etapă din turul grupei valorice 1 – 6 din Divizia A1. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal