Adrian Gontariu: ”Publicul a făcut diferența”

26
În penultima etapă din Divizia A1 Arcada a învins cu scorul 3 – 1, Triclorul Ploiești, în derby-ul campionatului. La finalul victoriei de trei puncte în fața Tricolorului unul dintre liderii Arcadei, Adrian Gontariu a declarat că publicul prezent la meci a împins echipa către victorie. ”Se pare că orgoliul nostru a răspuns, a fost un meci greu pentru noi. Este sfârșit de campionat. Încercăm să găsim puteri de unde mai avem, jucăm cam cu același sextet toate meciurile, azi am jucat mai bine decât Ploieștiul, puțin mai bine, nu foarte mult mai bine, dar ne-a ajutat sala. Sala a fost plină, ăsta este un exemplu pentru noi, în continuare publicul să vină să ne ajute pentru că ei au făcut diferența astăzi, eu așa cred”. 
Despre șansele echipei gălățene să câștige, în premieră, titlul, Gontariu a spus: ”Noi ne jucăm șansa până la capăt, ce putem spune, am văzut că șansele noastre sunt minime, cel puțin matematic, dar atitudinea noastră este bună și sper să ținem așa până se termină Cupa”. 
Iar legat de ultima etapă a sezonului, despre un eventual ajutor venit de la foștii săi coechipieri de la Zalău în meciul cu Tricolorul Gontariu a declarat: ”Orice se poate întâmpla, e meci de volei, acum dacă nu putem, asta este. Am făcut un meci slab la Steaua, dacă ne costă campionatul, este unul dintre cele mai mari regrete. Dar, nu putem să stăm să ne uităm la televizor și Zalăul să ne scoată campioni, e un pic aiurea, nu te simți așa bine când câștigi”, a spus Gontariu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal