BASCHET: Phoenix începe returul grupei 7 – 12 LNBM, duminică, la Iași

9

După victoria cu SCM Craiova din derby-ul grupei 7 – 12 LNBM Phoenix va susține la finalul acestei săptămâni un nou joc în grupa de recalificare în play- off. Duminică, 15 aprilie, de la ora 18.00, băieții lui Florin Nini vor juca în etapa a 28-a din LNBM, prima din returul grupei 7 – 12, pe terenul celor de al Poli Iași. 

Phoenix abordează jocul din Polivalenta ieșeană din postura echipei calificată în play-off, iar în clasamentul grupei 7 – 12 LNBM gălățenii sunt pe locul doi cu 14/12 la general, o victorie mai puțin decât SCM Craiova, gruparea olteană a jucat vineri pe teren propriu în etapa a 28-a, cu Dinamo, și a obținut a 15-a victorie stagională. Gazdele jocului de duminică sunt pe locul 4 în grupa 7 – 12 LNBM cu 5/21 la general, una dintre cele cinci victorii ale ieșenilor a fost la Iași contra celor de la Phoenix, scor 98 – 91, în returul sezonului regulat LNBM. Celelalte două jocuri din acest sezon au fost câștigat de Phoenix, ambele la Galați, scor 109 – 72 și 79 – 70. 
În afara jocului de la Iași, până la finalul fazei secunde LNBM Phoenxi va juca după programul: 18 aprilie, ora 20.30, la Timișoara cu Timba, 21 aprilie, la galați cu Dinamo, iar faza a doua va fi încheiată la Craiova, 28 aprilie, cu jocul contra celor de la SCM, meci care probabil va decide echipa de pe locul șapte la finalul fazei secunde LNBM.  

 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal