BASCHET: Phoenix a învins Dinamo în grupa 7 – 12 LNBM

29

Echipa masculină de baschet Phoenix Galați a obținut a treia victorie consecutivă în grupa 7 – 12 din LNBF. Băieții lui Florin Nini au jucat în etapa a 25-a la București, pe terenul celor de la Dinamo, ultima clasată din Ligă, și s-a impus cu scorul 94 – 62. Pe sferturi victoria gălățenilor a fost: 25 – 16, 20 – 16, 26 – 11, 23 – 19. 
Cel mai bun marcator al jocului a fost Will Artino cu 19 puncte, americanul a fost aproape de ”double – double” reușind și 9 recuperări. Alți patru jucători de la Phoenix au încheiat jocul în ”double – digit”: Phillip Miller 16 puncte, Sead Hadzifezovic 14 puncte, Mihai Măciucă 12 puncte, Marko Pavlivoc 10 puncte. Ceilalți marcatori ai echipei pregătite de Florin Nini au fost: Dragoș Andrei 9 puncte, Mihai Grecu, Ernests Kalve câte 4 puncte, David Stan 3 puncte, Tudor Sabău 2 puncte, Cătălin Petrișor un punct.    
Victoria cu Dinamo este a 13 -a în acest sezon pentru echipa gălățeană, iar în clasament Phoenix este pe primul loc în grupa 7 – 12 cu linia statistică 13/12, gălățenii au un meci mai mult disputat decât echipa de pe locul doi SCMU Craiova. Următorul meci pentru Phoenix este programat în etapa a 27-a, 11 aprilie, ora 19.00,  pe teren propriu cu echipa din Craiova, în ultima etapă din turul fazei secunde, grupa 7 – 12 din LNBM. În Liga Națională este etapă și vineri, 6 aprilie, dar Phoenix va sta, din cauza retragerii celor de la BC Mureș Târgu Mureș.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal