BASCHET: Phoenix a marcat 121 de puncte în victoria de la Iași

38

Echipa lui Florin Nini a obținut a 15-a victorie stagională

În Liga Națională de Baschet Masculin s-au disputat jocurile din etapa a 28-a, etapă în care Phoenix a jucat pe terenul celor de la Poli Iași. Chiar dacă sunt calificați în faza următoare a Ligii Naționale, play-off, băieții lui Florin Nini au continuat parcursul fără înfrângere și s-au impus cu scorul 121 – 82 pe terenul celor de la Poli Iași. 
Phoenix și-a adjudecat primul sfert al o posesie, scor  36 – 33, în secvența secundă gălățenii s-au impus cu scorul 17 – 13, astfel că la pauza mare Phoenix avea un avantaj de șapte puncte, scor 53 – 46. Băieții lui Florin Nini s-au impus în sfertul trei cu scorul 27 – 21, iar în ultimul parțial gălățenii s-au dezlănțuit și s-au impus cu scorul 41 – 15, record de puncte marcate de gălățeni într-un sfert în acest sezon.     
Pentru Phoenix a marcat toată rotația, cu excepția lui Mihai Grecu, iar cel mai bun jucător al meciului a fost Tony Gugino cu 25 de puncte și 11 recuperări. Ceilalți marcatori au fost: Artino 20 de puncte, Miller 18p, Hadzifezovic 18p, Măciucă 12p, Sabău 11p, D. Stan 7p, Petrișor 5p, Threatt 3p, Pavlovic 2p. 
Victoria  de la Iași este a 15-a în acest sezon pentru Phoenix, iar în clasament gălățenii împart primul loc în grupa 7 – 12 cu SCM Craiova. Pentru echipa pregătită de Florin Nini urmează un nou joc în deplasare, 18 aprilie, la Timișoara, cu Timba,  urmând ca sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 17.00, să joace ultimul meci de pe teren propriu în sezonul regulat cu Dinamo.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal