Competiția viitorilor campioni! Cupa Hagi Danone și-a desemnat câștigătoarea de la Galați

140

          Copilăria multora dintre gălățeni se leagă de Cupa de Ciocolată organizată de nea Zoli (regretatul Zoltan David), cu amintiri frumoase și cu elemente importante în formarea a ceea ce am ajuns astăzi.

În zilele noastre există o altă competiție care ține capul de afiș în rândul picilor de până în 12 ani – Cupa Hagi Danone. Organizată la un standard înalt de profesionalism are și două branduri puternice și de calitate în spate, Hagi – cel mai reprezentativ fotbalist din istoria României, plus Danone – cel mai cunoscut brand de lactate din România.

Școala Nr. 12 Miron Costin – câștigătoarea fazei pe Galați

       În această ediție a Cupei Hagi Danone s-au înscris echipele care au reprezentat fiecare școală generală din Galați. Finala s-a disputat între formațiile de la Școala 12, respectiv Școala Nr. 33. A rezultat un meci viu disputat, cu ocazii importante la ambele porți, cu ambiții mari din partea echipelor aflate pe teren, dar și din partea părinților prezenți să-și susțină copiii. Scor final 2-1 pentru Școala Nr. 12, cea care va ajunge la faza următoare ce se va disputa la Constanța.

Foști fotbaliști de legendă, prezenți la competiție

        Printre cei prezenți la Cupa Hagi Danone s-au numărat și câțiva foști fotbaliști care au strâns sezoane multe în călcâie pentru echipe gălățene. Marius Stan, Cătălin Tofan, Gelu Popescu și Ilie Hagioglu s-au aflat alături de viitorii fotbaliști în drumul lor către faza finala a competiției. De altfel, trei dintre ei au oficiat și festivitatea de premiere, acolo unde s-au remarcat următorii:
-David Ocheanu – cel mai bun portar

-Eduard Brăescu și Rafael Caranga – golgheterii competiției, cu câte 6 reușite
Clasament final:
Locul 1 – Școala Nr. 12
Locul 2 – Școala Nr. 33
Locul 3 – Școala Gimnazială Mihail Sadoveanu
Locul 4 – Școala Nr. 3.
Finaliștii de la Școala Nr. 33
Antrenamente în curtea Școlii Nr. 12 pentru cei care doresc să devină campioni
        Școala Nr. 12 a dat campionii Galațiului la fotbal, acolo unde se organizează selecții și se desfășoară antrenamente, în această perioadă, pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani. Școala de Fotbal Șoimii Dunăreni desfășoară antrenamente pentru dezvoltarea copiilor și pentru descoperirea viitorilor campioni. Detalii referitoare la selecții și la programul antrenamentelor pot fi obținute la numărul de telefon: 0742 402 478
Felicitări organizatorilor! Așteptăm cu mare interes următoarea ediție
        Pentru că se implică la un nivel ridicat în ceea ce privește dezvoltarea sectorului juvenil în plan sportiv, ceea ce înseamnă mai mult decât o simplă competiție, organizatorii competiției Cupa Hagi Danone merită toate felicitările de rigoare! De asemenea, sperăm ca an de an Galațiul să fie parte integrantă a ceea ce reprezintă această competiție, pentru că doar prin astfel de evenimente copiii din orașul nostru pot avea posibilitatea să se dezvolte pe toate planurile pentru viitor.
Material realizat de Marian Săvăstru
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal