CSU a realizat scorul etapei, Zimbrul Sl. Conachi s-a impus la limită la Ivești – în etapa a 19-a din Liga a IV-a

17
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
În campionatul Ligii a IV-a s-au disputat meciurile din etapa a 19-a, etapă cu un prim derby cu implicații în lupta pentru titlu. Cel mai important meci al etapei s-a disputat la Ivești, pe stadionul ”Nicu Nour”, unde echipa locală Gloria, a primit replica celor de la Zimbrul Slobozia Conachi. l final ”zimbrii” s-au impus cu scorul 3 – 2, după ce gazdele au condus cu 2 – 0, iar la pauză cele două echipe au intrat la egalitate 2 – 2. 
La Galați, pe stadionul Dunărea, în deschiderea etapei, liderul, CSU ”Dunărea de Jos”, a jucat cu Avântul Vânători, meci câștigat de studenți cu scorul 6 – 0, Unirea Braniștea – campioana de toamnă, a jucat în etapa a 19-a la Costache Negri, cu Viitorul, și s-a impus cu scorul 7 – 3, într-un alt joc disputat sâmbătă Agrostar Tulucești s-a impus cu scorul 2 – 1 pe terenul din Brăhășești în jocul cu Juventus Toflea, Avântul Drăgănești  a învins, scor 2 – 0, pe teren propriu, Muncitorul Ghidigeni, iar în singura remiză a etapei Victoria Independența și Viitorul Umbrărești au terminat jocul cu scorul 1 – 1.  Quantum Club Galați a stat.
CSU Dunărea de Jos conduce în Liga a IV-a Galați cu 45 de puncte din 17 jocuri, Zimbrul Slobozia Conachi este pe doi cu 42 de puncte din 16 jocuri, Unirea Braniștea a urcat pe locul trei cu 40 de puncte, 17 jocuri, iar Gloria Ivești este pe patru cu 38 de puncte din 17 jocuri. 
Etapa viitoare, 22 aprilie, este programat derby-ul campionatului, Zimbrul Slobozia Conachi, echipa de pe locul doi, va primi replica liderului CSU ”Dunărea de Jos”, echipa care se va impune va lua o primă opțiune pentru câștigarea ligii a patra gălățene. Celelalte jocuri ale etapei se vor disputa după programul: Avântul Vânători – Avântul Drăgănești, Muncitorul Ghidigeni – Juventus Toflea, Agrostar Tulucești – Viitorul Costache Negri, Unirea Braniștea – Victoria Independența și Viitorul Umbrărești – Quantum Club Galați.         
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal