Flacăra Pechea a schimbat liderul în Liga a V-a

120
Cel de al doilea eșalon fotbalistic județean, Liga a V-a a revenit la finele săptămânii trecute cu jocurile din etapa a 15-a, etapă în care cele patru echipe din ”careul de ași” au jucat între ele. Surpriza etapei s-a înregistrat la Smârdan, unde campioana ultimelor două ediții, Mălina Smârdan – liderul dinaintea etapei, a pierdut la limită, scor 0 – 1, jocul cu cei de la Flacăra Pechea. Profitând de victoria echipei din Pechea de la Smârdan, cei de la Voința Cudalbi, locul doi înaintea etapei, s-au impus cu scorul 4 – 2, în jocul de pe teren propriu cu Avântul Matca și au preluat conducerea în Liga a V-a. 
Celelalte rezultate din etapa a 15-a: Prutul Vlădești – Inter Tudor Vladimirescu 0 – 6, Lascăr Schela – Foresta Șendreni 1 – 1, Unirea Hanu Conachi – Zorile Grivița 2 – 7, Siretul Piscu – Voința Cișmele 4 – 2. 
După 15 etape din Liga a V-a Voința Cudalbi a preluat conducerea cu 31 de puncte din 14 jocuri, Mălina Smârdan este pe doi cu 39 de puncte, un joc mai puțin disputat, Flacăra Pechea ocupă locul trei cu 27 de puncte, iar Avântul Matca este pe locul patru cu 25 de puncte. 
Etapa a 16-a este programată să se dispute duminică, 22 aprilie, după programul: Avântul Matca – Siretul Piscu, Zorile Grivița – Voința Cudalbi, Flacăra Pechea – Unirea Hanu Conachi, Lascăr Schela – Mălina Smârdan, Foresta Șendreni – Inter Tudor Vladimirescu, Voința Cișmele – Prutul Vlădești.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal