FOTBAL: CSU ”Dunărea de Jos” a deschis etapa de Paște cu o victorie la scor

56

Etapa pascală din Liga a IV-a Galați a debutat cu o victorie la scor a liderului. Disputată în devans, la cererea clubului studențesc, partida de la Ghidigeni, dintre Muncitorul și CSU ”Dunărea de Jos”, s-a încheiat cu victoria, scor 6 – 0, a liderului, la pauză 4 – 0, în fața gazdelor de la Muncitorul Ghidigeni.

Adrian Grigoraș a marcat un hattrick, Adrian Anastasie a completat cu o dublă, iar lista marcatorilor a fost închisă de reușita lui Daniel Cană. Jocul de la Ghidigeni a fost început de studenți cu formula: Nicu Măstăcan – Giuliano Apostol, Ionuț Florea, Rareș Antofe, Mădălin Hilohi, Gheorghiță Țuiu, Alexandru Stancu, Lucian Ignat, Constantin Chiciuc, Adrian Grigoraș, Adrian Anastasie. Au mai jucat: Bogdan Popv, Daniel Cană, Alexandru Perju. Antrenor: Cătălin Savu.  

”Am avut un meci destul de greu, echipa din Ghidigeni este redutabilă pe teren propriu. Am avut noroc că am marcat rapid și ne-am făcut ușor jocul. Sunt mulțumit de evoluția tuturor jucătorilor din lot”, ne-a spus profesorul Cătălin Savu, despre meciul de la Ghidigeni. 

Victoria de la Ghidigeni este a 14-a pentru lider, în 16 jocuri studenții au acumulat 42 de puncte. Pentru CSU ”Dunărea de Jos” urmează meciul de pe teren propriu, etapa a 19-a, cu Avântul Vânători, 15 aprilie, urmând ca în etapa a 20-a să joace derby-ul campionatului pe terenul celor de la Zimbrul Slobozia Conachi, 22 aprilie.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal