FOTBAL: CSU ”Dunărea de Jos” întâlnește Gloria Ivești în derby-ul etapei a 21-a din Liga a IV-a

30
În campionatul Ligii a IV-a Galați se vor disputa la finalul săptămânii, pe parcursul a doua zile, sâmbătă și duminică, 28 – 29 aprilie, meciurile din etapa a 21-a. Etapa programează un alt meci important cu implicații în partea superioară a clasamentului. Sâmbătă, de la ora 12.00, pe terenul sintetic al stadionului Dunărea, liderul, CSU ”Dunărea de Jos” va juca cu cei de la Gloria Ivești, meciul tur, disputat pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești a fost câștigat de Gloria, scor 2 – 0.  Tot sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul ”Comunal” din Brăhășești”, Juventus Toflea va juca cu cei de la Avântul Vânători, 3 – 6 în tur. 
Duminică, începând cu ora 12.00, se vor disputa jocurile: Victoria Independența – Agrostar Tulucești (1 – 1 în tur), Viitorul Costache Negri – Muncitorul Ghidigeni (1 – 8 în tur), Avântul Drăgănești – Zimbrul Slobozia Conachi (în tur Zimbrul a câștigat cu scorul 3 – 1), urmând ca etapa să fie închisă de la ora 16.00, cu jocul Quantum Club Galați – Unirea Braniștea, (în tur 1 – 2), meciul se va disputa pe stadionul Siderurgistul, de la ora 16.00. 
După 21 de etape CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a cu 46 de puncte, 18 jocuri, Zimbrul Slobozia Conachi este pe doi cu 43 de puncte (17 jocuri), Unirea Braniștea ocupă  locul trei cu 43 de puncte (18 jocuri), iar Gloria Ivești închide partea superioară a clasamentului cu 38 de puncte (17 jocuri).
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal