FOTBAL: CSU ”Dunărea de Jos” joacă în Vinerea Mare la Ghidigeni

51
Etapa de Paște din primul eșalon fotbalistic județean se va disputa pe parcursul a două zile, vineri – sâmbătă, 6 – 7 aprilie. În meciul de deschidere al rundei va juca chiar liderul, CSU ”Dunărea de Jos”. Studenții se vor deplasa la Ghidigeni, cu cei de la Muncitorul. Antrenorul studenților, profesorul Cătălin Savu, ne-a declarat că la solicitarea clubului studențesc, cu acordul din Ghidigeni, meciul se va juca vineri. ”Vom deschide etapa cu un joc la Ghidigeni, pe terenul celor de la Muncitorul, vineri, 6 aprilie, de la ora 12.00. Mulțumim conducerii clubului din Ghidigeni pentru că au dat dovadă de înțelegere. Studenții noștri vor să plece în vacanță și am devansat meciul, pentru că am găsit înțelegere la clubul din Ghidigeni”, ne-a spus profesorul Cătălin Savu, antrenorul studenților.
Chiar dacă cele două echipe sunt clasate la polii opuși ai clasamentului profesorul Cătălin Savu ne-a spus că echipa din Ghidigeni este redutabilă pe teren propriu, în palmaresul celor de la Muncitorul figurează chiar o remiză cu Unirea Braniștea, când gruparea din Braniștea era lider. ”Vom avea un meci greu, echipa din Ghidigeni joacă foarte bine pe teren propriu, mai ales că în acest sezon au obținut o remiză, scor 1 – 1, pe teren propriu, cu Unirea Braniștea, în tur, când echipa din Braniștea era pe primul loc”
CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a Galați cu  39 de puncte din 15 jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi Zimbrul Slobozia Conachi. Gazdele liderului, Muncitorul Ghidigeni, sunt pe locul 11 cu 10 puncte din 14 jocuri.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal