FOTBAL: În Liga a III-a se joacă o nouă etapă intermediară. Oțelul și Sporting Liești au meciuri în deplasare

21

Amânată în urmă cu o săptămână, din cauza condițiilor meteorologice, etapa cu numărul 19 din Liga a III-a, se va disputa marți, 3 aprilie, cu începere de la ora 17.00. Cele două echipe gălățene rămase în competiție în Liga a III-a, SC Oțelul și Sporting Liești, au programate meciuri în deplasare în etapa restantă. Cei de la SC Oțelul se vor deplasa în județul Suceava, la Rădăuți pentru jocul cu echipa locală Bucovina, în timp ce Sporting Liești are meci în Covasna, la Târgu Secuiesc. 
După prima victorie, de pe teren din retur, 3 – 0 cu Sănătatea Darabani, SC Oțelul a urcat pe locul trei în ierarhia din Liga a III-a, seria I. Echipa pregătită de Alexandru Ciobanu a acumulat 37 de puncte din 18 jocuri, șase puncte mai puțin decât liderul Aerostar Bacău. Bucovina Rădăuți este pe locul opt cu 27 de puncte din 17 jocuri. 
Cei de la Sporting Liești au câștigat toate jocurile disputate în retur, iar după victoria din etapa trecută, scor 2 – 1, cu CSM Roman a intrat în primele patru. Lieștiul ocupă locul patru în clasament cu 36 de puncte din 18 jocuri, în timp ce KSE Târgu Secuiesc – adversara echipei din Liești din restanță, este pe locul 9 cu 25 de puncte din 17 jocuri. 
În această săptămână în Liga a III-a mai este programată o etapă, cea de a 21-a, iar cele două echipe gălățene au programate meciui în deplasare. În Vinerea Mare, 6 aprilie, Sporting Liești va juca pe terenul viceliderului FK Miercurea Ciuc, iar SC Oțelul va juca la Pașcani, cu CSM.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal