FOTBAL: Lieștiul a intrat în ”careul de ași” după victoria cu CSM Roman

38

Echipele angrenate în Liga a III-a au susținut sâmbătă jocurile din etapa a 20-a. În derby-ul etapei pe ”Liești Arena”, gruparea gălățeană Sporting Liești a primi replica celor de la CSM Roman, meci important pentru accederea în ”careul de ași”. Gazdele au confirmat formă bună din acest sezon și s-au impus cu scorul 2 – 1. Pentru echipa din Liești au marcat Daniel Munchiu și Ionuț Constantinescu, ambele goluri marcate până în pauză, în timp ce oaspeții au redus din handicap la zece minute după reluarea jocului prin Netbai. De remarcat, din minutul 17 Lieștiul a evoluat cu un om în minus.
Meciul a fost început de echipa din Liești cu formula: Vădeanu – Filimon, Voicu, Mafeti, Gohoreanu, Munchiu, Constantinescu, Iancu, Zaharia, Mihu, Dănăilă. Au mai jucat: Lovin, Itoafa, Stancu, Ciurea. Antrenori; Ionuț Niculcea și Dorinel Matei. 
Victoria cu echipa din Roman este a patra consecutivă pentru Sporting Liești în acest retur, iar în clasament echipa din Liești a urcat pe locul patru cu 36 de puncte, un punct mai puțin decât echipa de pe locul trei SC Oțelul. Pentru Sporting Liești urmează o săptămână cu alte două jocuri, ambele în deplasare. Prima dată marți, 3 aprilie, de la ora 17.00, gălățenii vor juca pe terenul celor de la KSE Târgu Secuiesc, urmând ca vineri, 6 aprilie, să joace în Harghita cu viceliderul FK Miercurea Ciuc. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal