FOTBAL: Mălina Smârdan a realizat scorul etapei a 14-a din Liga a V-a

25
După etapa de pauză de  săptămâna trecută al doilea eșalon fotbalistic județean, Liga a V-a, a revenit cu meciurile din etapa a 14-a. Liderul, Mălina Smârdan – campioana ultimelor două ediții, a jucat în etapa a 14-a la Grivița, pe terenul penultimei clasate, Zorile, și s-a impus cu scorul 7 – 1. Victorie la scor, 6 – 1, au obținut și cei de la Inter Tudor Vladimirescu, pe teren propriu în confruntarea cu cei de la Siretul Piscu. Viceliderul campionatului Ligii a V-a, Voința Cudalbi, s-a impus la limită, scor 2 – 1, la Cișmele, În derby-ul de la jumătatea clasamentului Foresta Șendreni, locul 5, a pierdut cu scorul 0 – 2 jocul cu Prutul Vlădești locul 6, Avântul Matca a învins la limită, 2 – 1, ultima clasată Unirea Hanu Conachi, iar Flacăra Pechea a învins cu 1 – 0 pe teren propriu Lascăr Schela. 
Mălina Smârdan conduce în Liga a V-a cu 29 de puncte din 12 jocuri, Voința Cudalbi este pe doi cu 28 de puncte din 13 jocuri, podiumul este completat de Avântul Matca 25 de puncte, 13 jocuri, plutonul fruntaș este închis de Flacăra Pechea cu 24 de puncte din 13 jocuri. 
Următoarea etapă, a XV-a, se va juca la data de 15 aprilie, după programul: Siretul Piscu – Voința Cișmele, Voința Cudalbi – Avântul Matca, Unirea Hanu Conachi – Zorile Grivița, Mălina Smârdan – Flacăra Pechea, Lascăr Schela – Foresta Șendreni, Prutul Vlădești – Inter Tudor Vladimirescu.      
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal