FOTBAL: ”Panterele”: Prisăcari, Cușinova, Topal și Sivolobova, selecționate în lotul Moldovei pentru dubla cu Italia și România

54
Liga secundă feminină este în pauză, perioadă în care vor intra în competiții echipele naționale. Clubul gălățean FC Universitatea este reprezentat la cel mai înalt nivel în această perioadă, cele patru jucătoare din Republica Moldova vor participa la un stagiu de pregătire și două jocuri oficiale între 2 și 10 aprilie.

Fundașii Dumitrița Prisăcari și Olga Cușinova, dar și mijlocașii  Irina (Iriska) Topal și Anastasia Sivolobova, au fost convocate pentru o nouă acțiune a echipei naționale de senioare a Republicii de peste Prut.

”Tricolorele” de peste Prut vor întâlni Italia, la 6 aprilie, ora 13.00, meciul se va disputa la Vadul lui Vodă, și România, pe stadionul Zimbrul din Chișinău, stadionul Zimbrul, marți, 10 aprilie, ora 19.00, meciurile se vor disputa în preliminariile Campionatului Mondial feminin, Franța 2019.  După ce a disputat patru meciuri din actualele preliminarii
selecționata Republicii Moldova ocupă locul cinci în grupă, fără puncte
după patru jocuri, selecționata de peste Prut este vecină de clasament
cu echipa României, locul patru, trei puncte.      

Altfel, pentru FC Universitatea – liderul din seria I, Liga a II-a,
urmează meciul din etapa a 9-a de pe terenul celor de la Armonia Dolhești. Meciul este programat să se dispute în jurul datei de 15 aprilie. Pe teren propriu ”panterele” vor juca următorul meci în jurul datei de 22 aprilie, cu Măgura Bacău.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal