FOTBAL: SC Oțelul a urcat un loc în clasament după prima victorie din retur

46
  sursa foto: facebook/ SC Oțelul
sursa foto: facebook/ SC Oțelul
În etapa a 20-a din Liga a III-a Suporter Club Oțelul Galați a obținut prima victorie din retur. Gălățeni au jucat pe teren propriu cu Sănătatea Darabani și s-au impus cu scorul 3 – 0, la pauză 2 – 0. Victoria cu echipa din Darabani este a doua din retur pentru SC Oțelul, prima obținută pe teren, în etapa intermediară de la mijlocul săptămânii SC Oțelul a obținut primele trei puncte din retur, după excluderea celor de la Metalosport. 
În prima victorie de pe teren obținută pentru SC Oțelul au marcat: Muscă, Necșulescu, până în pauză, și Bahnașu după 15 minute din partea secundă. Jocul cu echipa din Darabani a fost început de SC Oțelu cu formula: Udeanu – David, Gâță, Moglan, Manău, Necșulescu, Crihană, Bîrlîdeanu, Bahnașu, Sălăgeanu, Muscă. Au mai jucat: Sevastian, Chriac, Danciu și Silvestre. 

După victoria cu echipa din Darabani, dar și profitând de eșecul 1 – 2 al celor de la CSM Roman la Liești, SC Oțelul a urcat pe locul tei în clasamentul seriei I din Liga a III-a cu 37 de puncte din 18 jocuri, la șase puncte în spatele liderului Aerostar Bacău. Pentru SC Oțelul urmează două jocuri în deplasare, prima dată marți, 3 aprilie, gălățenii vor juca la Rădăuți, cu Bucovina, meci restant din etapa a 19-a, iar vineri 6 aprilie, în etapa a 21-a, SC Oțelul va juca pe terenul celor de la CSM Pașcani. Pe teren propriu SC Oțelul v mai juca în etapa a 25-a, cu CSM Roman, 25 aprilie, în etapa a 22-a, SC Oțelul trebuia să joace la Galați cu Avântul Valea Mărului, dar echipa din Valea Mărului s-a retras din competiție între tur și retur și va pierde toate meciurile cu scorul 3 – 0. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal