FOTBAL: Unirea Braniștea a realizat scorul etapei de Paște în Liga a IV-a

23
Etapa Pascală din Liga a IV-a Galați s-a disputat, în cea mai mare parte, sâmbătă, de la ora 12.00. După ce vineri, în deschiderea etapei liderul, CSU ”Dunărea de Jos” a învins cu scorul 6 – 0 la Ghidigeni, în meciurile de sâmbătă o altă echipă aflată în cursa pentru titlu, Unirea Braniștea, a învins cu scorul 9 – 2, pe teren propriu Juventus Toflea. Cealaltă echipă din ”careul de ași” Gloria Ivești a obținut o victorie, scor 2 – 0, pe terenul de la Vânători cu cei de la Avântul. În celelalte jocuri ale etapei, Viitorul Umbrărești a învins cu scorul 5 – 0, pe teren propriu, Viitorul Costache Negri, Agrostar Tulucești a jucat pe terenul din Băleni cu Avântul Drăgănești, iar gazdele de conjunctură s-au impus cu scorul 2 – 0. Jocul Quantum Club Galați – Victoria Independența este programat să se dispute marți, 10 aprilie, de la ora 17.00, pe stadionul Siderurgistul. În etapa a 18-a, viceliderul, Zimbrul Slobozia Conachi, stă. 
CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a Galați cu 42 de puncte din 16 jocuri, Zimbrul Slobozia Conachi este pe doi cu 39 de puncte din 15 jocuri, locul trei este ocupat de Gloria Ivești, 38 de puncte, 16 jocuri, iar plutonul fruntaș este încheiat de Unirea Braniștea cu 37 de puncte din 16 jocuri. 
Etapa viitoare, a 19-a, programează jocurile: (14/15 aprilie), CSU ”Dunărea de Jos” – Avântul Vânători, Gloria Ivești – Zimbrul Slobozia Conachi, Victoria Independența – Viitorul Umbrărești, Viitorul Costache Negri – Unirea Braniștea, Juventus Toflea – Agrostar Tulucești, Avântul Drăgănești – Muncitorul Ghidigeni.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal