FOTBAL: Victorii pe linie pentru favorite în etapa a 17-a din Liga a IV-a

43
După pauza de la finalul săptămânii trecute Liga a IV-a Galați, primul eșalon fotbalistic județean, a revenit cu jocurile din etapa a 17-a, etapă în care favoritele și-au respectat statutul și au câștigat meciurile disputate. 
Etapa a fost deschisă de jocul liderului, CSU ”Dunărea de Jos” a obținut a 13-a victorie stagională, scor 3 – 0, contra unei alte echipe nou promovată Agrostar Tulucești. Viceliderul Zimbrul Slobozia Conachi a reușit scorul etapei, 10 – 0, pe sinteticul de la Siderurgistul, contra celor de la Avântul Vânători, Gloria Ivești a replicat cu o victorie 5 – 0, pe teren propriu, cu Muncitorul Ghidigeni, în timp ce Unirea Braniștea a trecut la limită, scor 3 – 2, în fieful celor de la Avântul Drăgănești. Pentru campioana de toamnă este prima victorie din retur. 
În celelalte jocuri ale etapei Viitorul Costache Negri a învins Quantum Club Galați cu scorul 4 – 1, Juventus Toflea a pierdut meciul de pe teren propriu, scor 3 – 4, cu Viitorul Umbrărești, iar Victoria Independența a stat din cauza numărului impar de echipe din Ligă. 
CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a cu 39 de puncte, golaveraj 74 – 12, studenții sunt urmați de Zimbrul Slobozia Conachi, 39 de puncte, golaveraj 70 – 19, Gloria Ivești este pe locul trei cu 35 de puncte, iar Unirea Braniștea cu 34 de puncte închide plutonul fruntaș din Liga a IV-a.  
Etapa a 18-a, datorită sărbătorilor Pascale, se va disputa pe parcursul a doua zile, vineri – sâmbătă, 6 – 7 aprilie. În deschiderea etapei, vineri, 6 martie, liderul, CSU ”Dunărea de Jos”, va juca la Ghidigeni cu Muncitorul, celelalte jocuri ale etapei se vor disputa sâmbătă, 7 aprilie, după programul: Avântul Vânători – Gloria Ivești, Agrostar Tulucești – Avântul Drăgănești, Unirea Braniștea – Juventus Toflea, Viitorul Umbrărești – Viitorul Costache Negri și Quantum Club Galați – Victoria Independența, Zimbrul Slobozia Conachi stă în etapa a 18-a.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal