FOTBAL: Voința Cudalbi a obținut a 11-a victorie stagională, Mălina Smârdan a remizat la Schela – în Liga a V-a

59
Echipele angrenate în Liga a V-a au susținut meciurile din etapa a 16-a. Trei dintre cele patru echipe din fruntea clasamentului au obținut noi victorii. Liderul Voința Cudalbi a învins, scor 2 – 1, la Grivița, echipa locală Zorile, Flacăra Pechea s-a impus cu 6 – 4 în meciul de pe teren propriu cu Unirea Hanu Conachi, în timp ce Avântul Matca a câștigat, scor 3 – 0, jocul cu Siretul Piscu. Cea e patra echipă di partea superioară a clasamentului, Mălina Smârdan, a remziat, scor 1 – 1, în jocul de la Schela cu gruparea locală ACS Lascăr. În celelalte jocuri din etapa a 16-a Voința Cișmele a remizat pe teren propriu, scor 1 – 1, cu Prutul Vlădești, iar Foresta Șendreni a pierdut jocul de pe teren propriu cu Inter Tudor Vladimirescu cu scorul 1 – 4. 
Voința Cudalbi conduce în Liga a V-a cu 34 de puncte (15 jocuri), Mălina Smârdan este pe doi cu 30 de puncte (14 jocuri), Flacăra Pechea ocupă trei cu 30 de puncte (15 jocuri), iar Avântul Matca se clasează pe locul patru cu 28 de puncte (15 jocuri). 
Etapa a 17-a este programată să se dispute duminică, 29 aprilie, după programul: Siretul Piscu – Zorile Grivița, Unirea Hanu Conachi – ACS Lascăr Schela, Mălina Smârdan – Foresta Șendreni, Prutul Vlădești – Avântul Matca, Inter Tudor Vladimirescu – Voința Cișmele și derby-ul Voința Cudalbi – Flacăra Pechea.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal