FOTBAL: Zimbrul și CSU au încheiat la egalitate derby-ul, Agrostar Tulucești a reușit scorul etapei a 20-a în Liga a IV-a

28
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
În primul eșalon fotbalistic județean, Liga a IV-a, s-au disputat jocurile din etapa a 20-a. Runda cu numărul 20 a fost dominată de derby-ul dintre primele două clasate, CSU ”Dunărea de Jos”, locul unu, și Zimbrul Slobozia Conachi, locul doi. Derby-ul s-a încheiat nedecis scor 3 – 3, după ce la pauză studenții au intrat în avantaj, scor 2 – 1. 
În celelalte cinci jocuri ale etapei gazdele s-au impus pe linie: Avântul Vânători – Avântul Drăgănești 3 – 2,  Muncitorul Ghidigeni – Juventus Toflea 7 – 1, Unirea Braniștea – Victoria Independența 7 – 0, Viitorul Umbrărești – Quantum Club Galați 5 – 3. Se remarcă victoria la scor 12 – 1 a celor de la Agrostar Tulucești în jocul de pe terenul sintetic al stadionului Dunărea, cu cei de la Viitorul Costache Negri. Gloria Ivești a stat. 
CSU ”Dunărea de Jos” conduce în Liga a IV-a cu 46 de puncte, (18 jocuri), pe locurile doi și trei sunt cei de la Unirea Braniștea 43 de puncte (18 jocuri) și Zimbrul Slobozia Conachi 43 de puncte (17 jocuri), iar Gloria Ivești este pe locul patru cu 38 de puncte (17 jocuri).  
Etapa a 21-a se va disputa la finalul săptămânii viitoare și programează jocurile: Quantum Club Galați – Unirea Braniștea, Victoria Independența – Agrostar Tulucești, Viitorul Costache Negri – Muncitorul Ghidigeni, Juventus Toflea – Avântul Vânători, Avântul Drăgănești – Zimbrul Slobozia Conachi și CSU ”Dunărea de Jos” – Gloria Ivești.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal