FUTSAL: Echipa sub 19 ani United joacă miercuri ”finala” grupei regionale din CN U 19

38
Sala Sporturilor Dunărea va fi rezervată miercuri celor două echipe de futsal ale clubului United. În deschiderea zilei, de la ora 14.30, va juca echipa de juniori sub 19 ani, urmând ca de la ora 17.00, să evolueze seniorii. 
Juniorii de la echipa sub 19 ani vor susține ultimul meci din faza I, (faza seriilor regionale), a Campionatului Național, seria a II-a. United U 19 va juca cu echipa similară de la Dunărea Călărați. Înaintea jocului de miercuri cele două echipe sunt calificate în faza secundă a Campionatului Național sub 19 ani, însă în jocul de miercuri se va stabili câștigătoarea grupei. 
United conduce grupa secundă din  Campionatul Național juniori sub 19 ani,  cu 22 de puncte, din nouă jocuri, un punct mai mult decât echipa adversarii de miercuri, Dunărea Călărași, locul doi, 21 de puncte, (9 jocuri).  Jocul de miercuri este prilejul perfect pentru schimbul de mâine de la United să se revanșeze în fața celor de la Călărași, după cele două victorii ale călărășenilor din precedentele jocuri din acest sezon. Dunărea s-a impus în meciul tur din CNJ U 19, scor 8 – 3, gruparea din Călărași mai are în palmaresul din acest sezon o victorie, scor 9 – 2, la turneul final, Final 6, al Cupei României. 
Indiferent de rezultatul meciului de miercuri United U 19 este calificată în faza secundă a Campionatului Național juniori sub 19 ani. În faza a II-a vor juca primele patru clasate din grupa regională, locul 1 cu locul 4 și locul 2 cu locul 3. În faza secundă se va juca în sistem play-off, meciuri tur – retur, învingătoarea din dublă urmând să obțină calificarea în faza a III-a.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal