FUTSAL: Meci pentru finală, miercuri la ”Polivalentă”, pentru vicecampionii de la United

24
Imediat după meciul juniorilor din Campionatul Național sub 19 ani, seniorii de la United vor susține primul meci din grupele semifinale, Liga I, de pe teren propriu. Miercuri, începând cu ora 17.00, echipa pregătită de Vitor Costa va juca cu harghitenii de la FK Odorheiu Secuiesc – principala adversară a gălățenilor pentru locul care asigură prezența în finală, în etapa a III-a din grupele semifinale, ultima rundă din tur.. 
Cele două adversare de miercuri au jucat câte un meci în grupele semifinale, iar în clasament sunt despărțite de două puncte. Gălățenii conduc grupa cu șase puncte, trei puncte din victoria cu Dunărea Călărași și trei aferente locul doi de la finalul sezonului regulat, în timp ce harghitenii sunt pe locul doi în grupa semifinală cu patru puncte, trei după victoria de la Călărași, cu Dunărea, un punct ca urmare a parcursului din sezonul regulat. Cu o victorie în meciul de miercuri United își poate asigura, în proporție destul de mare, pentru al doilea sezon consecutiv, prezența în finala campionatului. 
United și FK Odorheiu Secuiesc și-au împărțit victoriile în sezonul regulat, fiecare echipă a câștigat meciul din deplasare. La Odorhei, în retur, s-a impus United, cu scorul 5 – 1, în timp ce șa Galați harghitenii au câștigat la limită, scor 3 – 2. Meciul de miercuri este primul pe care United îl va juca în această săptămână, sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 17.00, gălățenii vor juca cu Dunărea Călărași al doilea, și ultimul meci de pe teren propriu din grupa semifinală.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal