FUTSAL: United începe grupa semifinală la Călărași

7
Departamentul futsal din cadrul Federației Române de Fotbal a stabilit programul după care se vor disputa meciurile din play-off-ul Ligii I, grupele semifinale. Ocupanta locului secund la finalul sezonului regulat United va juca în Grupa semifinală B alături de: FK Odorheiu Secuiesc, locul patru la finalul sezonului regulat, și Dunărea călărași, locul cinci după prima parte a campionatului. 
Debutul în semifinalele Ligii I este programat în jurul datei de 15 martie, iar United va juca în prima etapă pe terenul celor de la Dunărea Călărași, (5 – 2 la Galați și 5 – 2 la Călărași pentru United în sezonul regulat), în etapa a II-a United stă, iar FK Odorhei și Dunărea Călărași se vor întâlni în Harghita, 9 – 3 FK în Harghita în tur, 9 – 4 Dunărea în retur la Călărași), în etapa a III-a, 25 aprilie, United va primi pe teren propriu replica celor de la FK Odorheiu Secuiesc. 
În etapa a patra, 29 aprilie, United va juca tot pe teren meciul retur cu Dunărea Călărași, Dunărea Călărași și FK Odorheiu Secuiesc se vor întâlni în etapa a V-a, 2 mai, iar Grupa semifinală B se va încheia la 6 mai, cu jocul dintre FK Odorheiu Secuiesc și United. 
United, ocupanta locului doi la finalul sezonului regulat, abordează meciurile din ply – off de pe primul loc cu trei puncte, harghitenii de la FK Odorheiu Secuiesc sunt pe doi cu un punct, iar Dunărea Călărași este pe locul trei fără puncte.      
În Grupa semifinală A vor juca: Autobergamo Deva 3 puncte, Informatica Timișoara un punct, CSM Poli Iași fără puncte. La finalul meciurilor din cele două grupe semifinale echipele clasate pe primul loc vor juca în finala Ligii I, după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, meciul cinci, dacă va fi cazul, se va juca pe terenul echipei cu clasare superioară la finalul sezonului regulat. Ocupantele locurilor doi vor juca în finala mică, tur – retur. 
United Galați este vicecampioana Ligii I de futsal după ce sezonul trecut a pierdut finala campionatului, cu scorul general 2 – 3, în fața celor de la Autobergamo Deva în meciul cinci, joc disputat pe teren propriu.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal