FUTSAL: United își cunoaște adversarele din grupa semifinală

25
Chiar dacă din sezonul regulat al Ligii I mai este de disputat un joc, United – Inormatica Timișoara, sâmbătă, de la ora 18.00, la ”Polivalentă”, se cunosc echipele calificate în faza secundă a campionatului, play – off,  cât ți componența celor două grupe semifinale. 
United, locul doi la finalul sezonului regulat, va juca în Grupa semifinală B, alături de cele două FK Odorheiu Secuiesc, locul patru, și Dunărea Călărași, locul cinci. Vicecampionii de la United vor începe partea cea mai importantă a campionatului din postura de lider al grupei semifinalei B cu trei puncte, FK Odorheiu Secuiesc, locul doi în grupă, va porni cu un punct, în timp ce Dunărea Călărași va aborda partea a doua a sezonului fără puncte. În grupele semifinale se joacă după sistemul fiecare cu fiecare, iar la final echipa de pe primul loc va juca în finala campionatului. 
În sezonul regulat United a învins de două ori Dunărea Călărași, de fiecare dată cu scorul 5 – 2, la Galați, în tur, și în retur la Călărași. Cu cei de la Odorheiu Secuiesc victoriile au fost împărțite, fiecare a câștigat meciul din deplasare. United s-a impus la Odorhei cu scorul 5 – 1, în retur, harghitenii s-au impus la Galați, în tur, scor 3 – 2.  Cele două adversare ale gălățenilor și-au împărțit victoriile în sezonul regulat. Harghitenii s-au impus în jocul de pe teren propriu cu scorul 9 – 3, în timp ce Dunărea a învins cu scorul 9 – 4 la Călărași.

În cealaltă grupă semifinală, Grupa A, vor juca: Autobergamo Deva 3 puncte, Informatica Timișoara un punct, CSM Poli Iași fără puncte. Primele clasate din
cele două grupe vor juca în finală după sistemul cel mai bun din cinci
jocuri, cu trei jocuri pe terenul echipei cu o clasare superioară la
finalul sezonului regulat. Locurile doi de la finalul grupelor se vor
întâlni în finala mică, pentru medaliile de bronz se joacă în sistem tur – retur. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal