FUTSAL: Vicecampionii de la United încep drumul spre finala Ligii I sâmbătă la Călărași

18
În prima ligă de futsal vor debuta la finalul săptămânii meciurile din faza secundă a campionatului, play – off. În partea secundă a campionatului se va juca după un sistem competițional nou, primele șase echipe de la finalul sezonului regulat au fost împărțite în două grupe semifinale de trei echipe, iar vicecampionii de la United vor juca în grupa B alături de Dunărea Călărași și FK Odorheiu Secuiesc. În urma clasării pe locul doi la finalul primei părți a campionatului United începe faza semifinală a campionatului de pe primul loc în grupa B cu 3 puncte, FK Odorheiu Secuiesc este pe doi cu un punct, iar Dunărea Călărași pe trei fără puncte. După disputarea grupelor semifinale, meciuri tur – retur  fiecare cu fiecare, echipele de pe primul loc, sunt două grupe semifinale A și B, vor juca în finala Ligii I.  
Vicecampionii de la United vor juca primul meci din play – off sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 18.00, la Călărași, cu cei de la Dunărea. După clasările din sezonul regulat, dar și rezultatele înregistrate între cele două echipe în prima parte a campionatului, (dublă victorie a gălățenilor cu scorul 5 – 2), vicecampionii de la United pornesc favoriți în jocul de pe terenul echipei pregătite de Marian Șotârcă – fost vicecampion cu United în anul 2011. 
Jocul de la Călărași va fi arbitrat de Vlad Ciobanu și Bogdan Hanceariuc, ambii din Iași, rezervă a fost delegat Ionel Predescu Boharu din Buftea, iar observatorul jocului va fi Alexandru Băjan din Videle.  
 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal