HANDBAL: Înfrângere pe final pentru CSU Danubius la Bistrița

42

Handbalistele de la CSU Danubius au înregistrat o nouă înfrângere în Liga Florilor. În etapa a 21-a din LNHF gruparea gălățeană a pierdut, scor 18 – 24, jocul de la Bistrița cu gruparea locală CSM. Chiar dacă la final diferența a fost de șase goluri, meciul a fost echilibrat, cu răsturnări de scor pe tabelă. Danubius a condus prima, scor 3 – 0, minutul 9, la jumătatea primei reprize gălățencele aveau același ecart de trei goluri, scor 6 – 3, în finalul primei părți gazdele au egalat pentru prima oară în acest joc, 9 – 9, minutul 25, iar la  pauză cele două echipe au intrat la egalitate, scor 11 – 11. 
La reluare gălățencele s-au mai aflat la conducere încă 11 minute, în minutul 41 gruparea gălățeană avea avantaj de un gol, scor  14 – 13. A urmat un parțial 4 – 0 pentru gruparea bistrițeană cu care a trecut la conducere, scor 17 – 14, minutul 46. Până la finalul jocului fetele lui Vali Costea nu au mai putut reveni, chiar dacă au beneficiat de două momente de superioritate numerică. Cea mai bună marcatoare de la Danubius a fost Elena Livrinikj cu 8 goluri. Pentru CSU au mai marcat: daciana Curtean 4 goluri, Ala Sheiko două, Denisa Șelver, Nicoleta Safta, Andreea Taivan, Mădălina Conache, câte un gol.  
Înfrângerea de la Bistrița este a 16-a în Liga Florilor pentru CSU Danubius, iar în clasament gruparea gălățeană este pe locul 13, primul care retrogradează direct în Divizia A, cu 15 puncte din 21 de jocuri, cinci puncte mai puțin decât echipa de pe locul 10, primul care asigură salvarea de la retrogradare. Pentru CSU Danubius urmează jocul de pe teren propriu cu HCM Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, 14 aprilie.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal