În faza județeană a Cupei, Flacăra Pechea a realizat scorul etapei, Lascăr Schela a produs surpriza

72
Flacăra Pechea a realizat scorul etapei în primu tur al Cupei
Amânat în prima parte a lunii martie, din cauza condițiilor meteo, turul inaugural din Cupa României s-a disputat miercuri, 18 aprilie. În primul tur al Cupei au jucat echipele din Liga a V-a, dar și o parte dintre echipele din Liga a IV-a. 
Surpriza etapei s-a înregistrat la Schela, unde echipa locală ACS Lascăr, Liga a V-a, a învins, scor 2 – 1, și eliminat gruparea de Liga a IV-a Victoria Independența, locul 7 în primul eșalon fotbalistic județean. Scorul zilei a fost realizat de Flacăra Pechea, gruparea de Liga a V-a a trecut de colega de eșalon Siretul Piscu cu scorul 11 – 0. Goluri multe s-au înregistrat și în jocul liderului din Liga a V-a. Voința Cudalbi a jucat pe terenul celor de la Zorile Grivița, locul 10 în Liga a V-a, și s-a impus cu scorul 9 – 1. 
Celelalte rezultate din turul I al Cupei României: Voința Cișmele (Liga a V-a) – Viitorul Costache Negri (Liga a IV-a) 1 – 2, Prutul Vlădești (Liga a V-a) – Avântul Vânători (Liga a IV-a) 1 – 2, Foresta Șendreni (Liga a V-a) – Mălina Smârdan (Liga a V-a) 1 – 2, Inter Tudor Vladimirescu (Liga a V-a) – Muncitorul Ghidigeni (Liga a IV-a) 0 – 3, Avântul Matca (Liga a V-a) – Juventus Toflea (Liga a IV-a) 0 – 3, Unirea Hanu Conachi (Liga a V-a) – Avântul Drăgănești (Liga a V-a) 0 – 3.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal