Oțelul – la trei puncte în spatele liderului după victoria de la Târgu Secuiesc

21
foto: SC Oțelul/facebook
În campionatul Ligii a III-a s-au disputat meciurile din etapa a 23-a. Singura dintre echipele gălățene rămase în competiție, SC Oțelul, a jucat în Covasna, pe terenul celor de la KSE Târgu Secuiesc. Chiar dacă gazdele au condus cu 1 – 0, la final echipa gălățeană s-a impus cu scorul 2 – 1, golurile gălățenilor fiind marcate de Radu Necșulescu și George Cârjan. 
În etapa a 23-a s-a disputat și derby-ul dintre contracandidatele SC Oțelul în lupta pentru locul care asigură promovarea în eșalonul superior. La Miercurea Ciuc, gazdele de la FK, locul trei, au primit replica liderului Aerostar Bacău. Jocul din Harghita s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3 – 0,  iar ecartul dintre primele trei clasate în seria I, Liga a III-a, este de trei puncte. Aerostar Bacău conduce cu 52 de puncte (22 de jocuri); Oțelul este pe doi cu 49 de puncte (22 de jocuri), iar FK Miercurea Ciuc ocupă locul trei cu 49 de puncte (21 de jocuri). 
Pentru SC Oțelul urmează o săptămână cu două meciuri foarte importante pentru promovare.  Prima dată marți, 24 aprilie, ora 17.00, gălățenii vor juca pe teren propriu cu CSM Roman, urmând ca la finalul săptămânii, sâmbătă, 28 aprilie, să joace în Harghita cu FK Miercurea Ciuc, echipa de pe locul trei cu care se află la egalitate de puncte.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal