Oțelul și FK Miercurea Ciuc au remizat, avantaj Aerostar, Bacăul a învins la Liești

24
foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
În prima serie din Liga a IIII-a s-au disputat sâmbătă meciurile din etapa a 25-a, etapă cu implicații importante în lupta pentru promovare, cele patru echipe din fruntea clasamentului au jucat între ele. Cei de la Suporter Club Oțelul Galați au jucat în Harghita pe terenul FK Miercurea Ciuc și au terminat la egalitate, scor 1 – 1. La pauză gazdele au intrat în avantaj 1 – 0, gol marcat în minutul 15, Oțelul a egalat în finalul jocului, minutul 84 prin Moglan. Remiza de la Miercurea Ciuc este a opta pentru Oțelul în Liga a III-a, în clasament echipa gălățeană se menține pe locul doi, 53 de puncte, (23 de jocuri), în timp ce echipa din Miercurea Ciuc este pe trei cu 51 de puncte, (22 de jocuri)
La Liești cei de la Sporting au primit replica liderului seriei Aerostar Bacău, iar echipa care conduce seria s-a impus cu scorul 4 – 0. Cu 40 de puncte, (23 de jocuri), Sporting Liești se menține pe locul patru în clasament, în timp ce echipa din Bacău conduce în seria I cu 58 de puncte, (23 de jocuri), ”Aviatorii” din Bacău au profitat de remiza dintre Oțelul și FK Miercurea Ciuc și s-au desprins la cinci puncte în fruntea seriei I cu cinci etape înainte de finalul sezonului.   
Etapa viitoare SC Oțelul va juca pe teren propriu cu Olimpic Cetate Râșnov, 5 mai, ora 18.00, iar Sporting Liești va juca pe ”Hărman Arena” cu echipa locală AFC Hărman. Liderul seriei, Aerostar Bacău va avea două etape de pauză, în etapa viitoare va sta din cauza numărului impar de echipe, iar în etapa a 27-a va câștiga trei puncte la ”masa verde” ca urmare a excluderii celor de la Metalosport.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal