”Pantera” Dumitrița Prisăcari, titulară în naționala Moldovei contra Italiei

46

Echipa națională a Republicii Moldova a susținut primul meci din dubla cu Italia și România, meciuri ce contează pentru preliminariile Campionatului Mondial, Franța 2019. La Vadul lui Vodă naționala Republicii de peste Prut, a pierdut cu scorul 1 – 3, jocul cu echipa similară a Italiei.
Pentru cele două jocuri din preliminariile Mondialului francez, clubul gălățean FC Universitatea  este reprezentat de toate cele patru jucătoare moldovence din lot: fundașii Dumitrița Prisăcari și Olga Cușinova, dar și mijlocașii  Irina (Iriska) Topal și Anastasia Sivolobova
Meciul cu reprezentativa Italiei a fost început, din postura de titulară, de Dumitrița Prisăcari. ”Pantera” a evoluat timp de 71 de minute, când a fost înlocuită în linia defensivă a selecționatei Moldovei de Olga Cușinova, colega de la FC Universitatea. Irina Topal a intrat pe finalul jocului, în minutul 85, iar Anastasia Sivolobova a fost rezervă.    
Pentru cele patru jucătoare de la FC Universitatea, și echipa națională a Republicii Moldova, urmează jocul cu România. Meciul este programat să se dispute marți, 10 aprilie, de la ora 18.00, pe stadionul Zimbrul, din Chișinău. 
România și Republica Moldova ocupă ultimele două locuri în grupa a șasea de calificare la FIFA Women’s World Cup – Campionatul Mondial Feminin de Fotbal, Franța 2019. România este pe locul patru cu trei puncte, obținute chiar în meciul tur cu Moldova, în timp ce selecționata Republicii Moldova a pierdut toate cele patru meciuri disputate în aceste preliminarii.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal