Pariurile zilei, ep. 3: Prima lecție de învățat

21

Am pornit cu 100 de unități (lei) și, după două zile de pariat, avem balanța de 347,85 de unități (lei).

Ultima încercare nu ne-a fost prielnică, dar trebuie să fim conștienți de un lucru foarte important în această aventură: nu se poate câștiga în fiecare zi! E prima lecție pe care orice parior trebuie să o bifeze, înainte de a afla cu ce se mănâncă domeniul. Nu mai are rost să invocăm ghinionul la Juventus – Real Madrid (0-3), pentru că inclusiv la ultima fază a meciului formația gazdă a avut o ocazie mare de a marca, ceea ce ar fi însemnat încă o zi cu profit.

Bilanțul zilei de ieri:

Pentru astăzi mizăm pe un pariu single, la meciul din Liga Campionilor dintre Barcelona și Roma.

Principalele argumente pentru alegerea acestui tip de pariu sunt următoarele:
          1- Barcelona, în acest sezon, este o echipă mult mai prudentă față de anii precedenți. Primește foarte greu gol și nici nu mai înscrie cu nemiluita. În afară de câteva excepții gen partide cu Girona, Deportivo sau Eibar, Barcelona s-a limitat la victorii mult mai strânse. Barcelona a primit gol în doar șase dintre cele 23 de partide disputate pe teren propriu.
          2- Este manșa tur și, de regulă, în această fază există o mai mare prudență de ambele părți. Dacă ne uităm și în meciurile disputate nu mai departe de ieri, au câștigat favoritele și nu s-a depășit limita de 3,5 goluri, deși păreau mult mai predispuse să depășească această normă.
          3- AS Roma a dovedit că are un joc solid în deplasare, nu pare deloc genul de echipă care să piardă la scor. Pe de altă parte, ar fi o surpriză mult prea mare să plece neînvinsă de pe terenul Barcelonei. Roma a depășit norma de 3,5 goluri în deplasare, în doar 4 din 19 partide, dintre care una cu lanterna roșie Benevento, în campionat, pe care nu o putem încadra la același nivel cu jocul de astăzi.
          4- AS Roma are poate cel mai bun portar din lume în acest moment, brazilianul Allison, așa că nu-i deloc întâmplătoare siguranța defensivă a formației italiene.

După plasarea pariului de mai sus, avem un bankroll de 247,85 de unități
          

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal