Pariurile zilei, ep.10: Combo din volei

23

Am început rubrica pornind de la 100 de unități, iar acum contorizăm 319,3 unități.

Așa cum am menționat încă din titlul episodului trecut, am mers pe drumul câștigător cu meciurile din baschet și am reușit să ne triplăm investiția. BC Timișoara a reușit să câștige la Pitești, în fața unui adversar lovit de absențe, iar U Cluj și-a respectat statutul de echipă campioană contra celor de la CSU Sibiu.

După baschet, astăzi ne orientăm către volei, acolo unde campionatele se apropie de final. Avem un combo de trei partide după cum urmează:

Tricolorul Ploiești – Steaua 1 – Formația gazdă este la mâna ei pentru a reuși să câștige campionatul, la mare luptă cu Arcada Galați. Până să înceapă faza a doua a campionatului era și Steaua în cărți pentru titlu, dar ultimele evoluții ale bucureștenilor, de-a dreptul catastrofale, au dus la o diferența insurmontabilă în clasament.

Poitiers – Ajaccio peste 3,5 seturi – Este meciul din play-off cel mai echilibrat, având în vedere că se întâlnesc echipele care au terminat sezonul regular pe locurile 4 și 5. De asemenea, dacă ne uităm pe statistică, din 2011 nu s-a mai întâmplat ca la un duel între cele două echipe să nu fie minimum 4 seturi în meci.

Prievidza – Nitra 1 – În urma acestui eventual succes formația gazdă s-ar încorona în campioană a Slovaciei, după ce a obținut deja trei succese din seria de patru partide disputate până acum cu Nitra. În celelalte două jocuri de pe teren propriu din finală, Prievidza a câștigat de fiecare dată cu 3-0. De asemenea, bilanțul echipei gazdă în ultimele 27 de partide este de 26 de victorii dintre care 7 sunt chiar cu Nitra.

După plasarea acestui pariu avem în cont 269, 3 unități.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal