Pariurile zilei, ep.7: Ofertă bogată

16

Am început cu 100 de unități (lei) și după șase zile am ajuns la 342,68 de unități.

Ieri am crescut un pic datorită victoriei celor de la Nymburk, în timp ce Palermo nu doar că și-a pus o mare piedică în lupta pentru promovare, ne-a împiedicat și pe noi să facem un profit consistent la biletul combo.

Pentru astăzi ne aventurăm mai mult decât până acum pentru că ne și permite oferta bogată.
Mai întâi, două pariuri combo: unul mai îndrăzneț, cu victorii ale favoritelor CFR, Arsenal și AC Milan, dar cu limită la golurile totale din meci. Apoi, la cel de-al doilea, mizăm pe un succes al celor de la Lazio, care pot profita de pasul greșit făcut de AS Roma ieri și să prindă cel puțin locul patru după această rundă. De asemenea, Udinese traversează cea mai slabă formă din istoria participărilor sale în Serie A. În cel de-al doilea meci selectat, am mers pe statistica impresionantă a celor de la Hoffenheim, care au reușit să facă partide cu cel puțin două goluri marcate în toate cele 14 deplasări de până acum.

Mai avem încă un combo, în care mizăm pe un succes al celor de la CFR Cluj cu Astra, după degringolada din tabăra oaspeților și, mai ales, pentru că în urma unui succes clujenii ar reveni pe primul loc, cel puțin până la meciul de mâine dintre FCSB și Craiova, contracandidatele în lupta la titlu. Cel de-al doilea eveniment este din Spania, liga a treia, acolo unde Burgos a stabilit recorduri impresionante de partide cu mai puțin de trei goluri înscrise.
De asemenea, ne-a rămas restant de ieri pariul combo de la meciurile de tenis.

După pariurile plasate astăzi am ajuns la o balanță de 142,68 unități.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal