RUGBY: RCM Galați a pierdut restanța de la Petroșani, cu Știința

66

Programată inițial pentru prima parte a lunii martie, etapa a 9-a din Divizia Națională de Seniori s-a disputat în Vinerea Mare. În etapa Pascală seniorii de la Rugby Club Municipal Galați s-a deplasat la petroșani pentru jocul cu cei de la Știința, echipă aflată în imediata apropiere a gălățenilor în clasament. Gălățenii au început bine jocul de la Petroșani, au condus cu scorul 10 – 7, la pauză cele două echipe au intrat la egalitate,s cor 10 – 10, însă în partea secundă gazdele au mai reușit 19 puncte, iar scorul final a fost 29  -10 pentru gruparea din Petroșani. 
Punctele gălățenilor au fost marcate de fundașul Adrian Adam, un eseu, o transformare și o lovitură de pedeapsă.  În clasament gălățenii sunt pe locul șase cu 11 puncte din 10 jocuri și vor juca în partea a doua a campionatului în play – out, grupa locurilor 5 – 8. 
XV-le Galațiului: 15. Adrian Adam, 14. Mihai Ghindă, 13. Gabriel Partenie (căpitan), 12. Alexandru Frățilă, 11. Ionuț Cucu, 10. Mihai Diacon, 9. Paul Bolta, 8. Dragoș Giușcă, 7. Radu Bălcescu, 6. Serghei Budaian, 5. Ion Nimerencu, 4. Mihai Ioniță, 3. Mitică Trandafir, 2. Nicu Manolachi, 1. Cristian Leșanu. 
Pentru RCM Galați urmează jocul de pe teren propriu cu Tomitanii Constanța, 14 aprilie, ora 11.00, pe stadionul ”Municipal” (Gloria de lângă Autogară).
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal