Studenții au realizat scorul etapei a 19-a în Liga a IV-a

42
Înaintea derby-ului pentru titlu cu cei de la Zimbrul Slobozia Conachi, liderul din Liga a IV-a Galați, CSU ”Dunărea de Jos”, a jucat pe stadionul Dunărea cu ce de al Avântul Vânători. Studenții și-au respectat blazonul și s-au impus cu socrul 6 – 0, după ce la pauză echipa profesorului Savu conducea cu scor de neprezentare, 3 – 0. Adrian Grigoraș a marcat un hatt – trick, Cosmin Gârleanu, Gheorghiță Țuiu și Alexandru Stancu – cu câte o reușită au completat lista narcatorilor.
Profesorul Cătălin Savu a început meciul cu formula: Măstacan – Apostol, Antofe, Moise, Hilohi, Anastasie, Stancu, Țuiu, Popov, Gârleanu, Grigoraș. Au mai jucat: Serea, Perju, Cană și portarul Crișan. 
Chiar dacă s-au impus la scor profesorul Cătălin Savu s-a declarat plăcut impresionat de echipa din Vânători. ”Chiar dacă am învins la scor mi-a plăcut echipa din Vânători, o echipă tânără cu juniori care au avut determinarea de a fi mai buni, în sensul de a se impune și a rămâne în echipă, în ciuda scorului mare”, ne-a spus antrenorul studenților, profesorul Cătălin Savu. 
Victoria cu Avântul Vânători este a 15 pentru studenți care conduc în Liga a IV-a Galați cu 45 de puncte, trei puncte mai mult decât echipa de pe locul doi, Zimbrul Slobozia Conachi, ”zimbrii” au un meci mai puțin disputat. De altfel, Zimbrul Slobozia Conachi și CSU ”Dunărea de Jos” Galați se vor întâlni în marele derby al campionatului duminică, 22 martie, cel mai probabil pe terenul din Schela. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal