United a învins cu 10-0 Timișoara. Meciul a durat doar 23 de minute!

7
Final de sezon regulat trist în Liga I de futsal. Ceea ce trebuia să fie derby-ul orgoliilor, United – Informatica Timișoara, a fost doar o nouă dovadă de lipsă de respect a clubului din Timișoara față de competiție. Jocul, ultimul din sezonul regulat, a fost abordat de Informatica cu doar șapte jucători, o linie, doi portari, și un jucător de schimb, dintre care patru juniori. 
United și-a respectat blazonul și a abordat meciul cu echipa tip, iar la pauză tabela indica  7 – 0. Din minutul 18 al jocului echipa din Timișoara a jucat cu trei oameni în câmp, după ce trei ”informaticieni” s-au accidentat unul câte unul, iar în poartă a intrat unul dintre jucătorii din câmp. Accidentările timișorenilor s-au înlănțuit, iar după 1.47 minute de joc din repriza secundă s-a mai accidentat un jucător, Informatica a jucat în doi plus unu, iar apogeul a fost atins după 2.30 minute de joc când echipa din Timișoara a rămas cu un singur jucător de câmp și un portar. Arbitrii au fluierat finalul jocului la scorul 10 – 0 pentru United. Pentru United cele zece goluri au fost marcate de: Adrian Lașcu 4, Varela 3, Cireș, Burdujel, Borges. 
Vitor Hugo Costa a trimis în teren formula: Wellington Silva, Răzvan Cătinean – portari; 
Burdujel, Varela, Lașcu, Borges –  Covaci, Crăciun, Tudose, Octavian Cireș – Vasile Boubătrân, Andrei Apostol, Cosmin Petică.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal