VOLEI: Marți se decide titlul, Arcada trebuie să învingă de trei puncte la Craiova

24
În Divizia A1 masculină de volei se vor disputa marți, 24 aprilie, meciurile din ultima etapă a sezonului. După rezultatele din precedenta etapă, penultima, marți se va decide titlul, iar jocurile în care se va decide campioana se vor disputa la Craiova și Ploiești. 
La Craiova vor juca cei de la Arcada, locul doi, 73 de puncte, echipa lui Nicu Harabagiu este la doar un punct în spatele liderului, Tricolorul Ploiești, (74 de puncte), și are nevoie de victorie de trei puncte la Craiova pentru a depăși Tricolorul, cu condiția ca echipa din Ploiești să nu câștige mai mult de punct în jocul de pe teren propriu cu VM Zalău, câștigătoarea titlului de sezonul trecut. În caz de egalitate de puncte la finalul campionatului, Arcada să învingă 3 – 2 Craiova, iar Tricolorul să piardă 3 – 2, ploieștenii vor fi campioni la setaveraj. Înaintea ultimei etape Arcada are setaveraj +45, în timp ce Tricolorul este la +53. 
Legat de meciul de la Craiova, Adrian Gontariu a declarat că gălățenii vor da totul să câștige: ”Orice se poate întâmpla, e meci de volei, acum dacă nu putem, asta
este. Am făcut un meci slab la Steaua, dacă ne costă campionatul, este
unul dintre cele mai mari regrete. Dar, nu putem să stăm să ne uităm la
televizor și Zalăul să ne scoată campioni, e un pic aiurea, nu te simți
așa bine când câștigi”
, a spus Gontariu.
Cele două jocuri în care se decide titlul se vor disputa de la aceeași oră, 20.00, deși inițial jocul gălățenilor de la Craiova a fost programat de la ora 18.00. Meciul de la Ploiești urmând să fie transmis în direct de Digi Sport. Atât echipa din Craiova, cât și cei de la VM Zalău nu mai au motivație, din punct de vedre al clasamentului, în jocurile din ultima etapă. Craiova este pe șase cu 48 de puncte, în timp ce VM Zalău va încheia sezonul pe locul patru indiferent de rezultatele din ultima etapă. Jocul de la Craiova va fi arbitrat de bucureștenii Florin Dragomir – arbitru A1 și Alexandru Prodana – arbitru A2.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal