VOLEI: Săptămâna titlului pentru Arcada

17

În Divizia A1 sunt programate în această săptămână alte două etape din grupa valorică 1 – 6, cele mai importante etape ale sezonului, runde în care se va decide campioana. Gălățenii de la Arcada vor juca două meciuri cât pentru un întreg sezon, jocurile fiind ”finală” pentru ”finală”.

Prima dată marți, 17 aprilie, de la ora 20.00, în direct la Digi Sport, Arcada va juca la București cu Steaua. Pentru jocul de la București gălățenii au doar varianta victoriei de trei puncte (3 – 0 sau 3 – 1) pentru a se menține cu șanse reale la titlu. În clasamentul grupei valorice 1 – 6, înaintea etapei intermediare de marți, Arcada este pe locul doi cu 70 de puncte la două puncte în spatele liderului Tricolorul Ploiești. Cei de la Steaua, câștigătoarea sezonului regulat, sunt pe locul trei în clasament cu 64 de puncte. Echipa bucureșteană este într-o ușoară revenire după parcursul dezastruos din play-off. În precedenta etapă Steaua a scos un punct la Ploiești, cu Tricolorul, după ce a revenit de la 0 – 2. După jocul cu Steaua, sâmbătă, 21 aprilie, Arcada va juca, la Galați, cu Tricolorul Ploiești, meci în care se poate decide campioana.
Arcada și Steaua vor fi la a patra dispută din acest sezon, iar bilanțul întâlnirilor direct este 2 – 1 pentru Arcada. Gălățenii s-au impus cu scorul 3 – 1, în turul play – off-ului la Galați, cu același scor au câștigat și meciul de la București din sezonul regulat, iar bucureștenii au câștigat cu scorul 3 – 0 jocul de la Galați din turul sezonului regulat. 
Andrei Spânu jucătorul celor de la Arcada a declarat că obiectivul echipei sale este doar titlul de campion, iar pentru a îndeplini obiectivul este nevoie de victorii de trei puncte în jocurile cu Steaua și Tricolorul. ”Acum suntem cel mai aproape de titlu în sezonul ăsta. Noi avem
obiectiv titlul, nu ne interesează locul doi. Pentru prima dată suntem
aproape de titlu, sperăm să facem totul Tricolorul are prima șansă, are
două puncte în fața noastră. Până la urmă depinde numai de noi, dacă vom
câștiga meciurile rămase de trei puncte vom fi campioni. Avem emoții,
va trebui să abordăm foarte serios meciurile, noi trebuie să fim foarte
pregătiți să luăm cu mare atenție acest meci cele trei puncte din meciul
cu Steaua. Dacă luăm trei puncte marți de la Steaua, sâmbătă vom juca
finala cu Ploieștiul”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal